domingo, 28 de septiembre de 2014

Webquest, Edu3.cat


Edu3.cat
Que és una Webquest?
Una Webquest és una proposta didàctica que quasi sempre resulta atractiva per als alumnes, ja que s'ha centra en la investigació de trobar tot tipus d'informació del tema que ens demanen, a través d'internet. Un cop es té tota la informació, es crea una pàgina web, en que es veu reflectida tot el procés.

Per a que serveix?
-Buscar i adquirir coneixements en la web
-Manejar noves tecnologies
-Comunicar-se i debatre idees
-Treballar en grup
-Aprendre a organitzar un projecte

Aquest vídeo és un exemple:



EDU3.CAT
Si feu click en aquesta pàgina web www.edu3.cat, trobareu una gran quantitat de vídeos.
Aquest portal ens ofereix tot un ventall de temes diferents des de ciències a la literatura... Tot tipus de vídeos amb els quals pots aprendre, o ampliar els teus coneixements o buscar una ajuda.
Està centrat per estudiants de diverses edats, i crec que els vídeos només els poden penjar els professors; ja que tenen la seva àrea por poder accedir-hi.

sábado, 27 de septiembre de 2014

Que pretenc d'aquest bloc?


En aquest bloc penjaré tot tipus d'informació, apunts, exercicis, fotografíes, vídeos... que hagi realitzat al llarg d'aquest semestre, però em centraré específicament en els Continguts de Comunicació Oral, Escrita i Digital; i la Gestió de la informació i TIC.

Podria dir que aquest és el meu primer bloc, mei he tingut la intencionalitat de crear un, encara que fos per ús personal. Però gràcies en realitzar aquest crèdit tot canviara a partir d'ara.
Potser m'equivoco i no ho faré, però m'agradaria mantindre-ho no només aquest semestre sinó al llarg de la meva carrera universitària, ja que podria veure tot el meu desenvolupament i aprenantatge al llarg d'aquests anys.