sábado, 29 de noviembre de 2014

Te quiero

Des de començament de curs el nostre professor Josep Maria Vila comença la classe recitant un poema, després ens fa reflexionar i conjuntament donem les nostres opinions. 

Tus manos son mi caricia,
mis acordes cotidianos;
te quiero porque tus manos
trabajan por la justicia.

Si te quiero es porque sos
mi amor, mi cómplice, y todo.
Y en la calle codo a codo
somos mucho más que dos.

Tus ojos son mi conjuro
contra la mala jornada;
te quiero por tu mirada
que mira y siembra futuro.

Tu boca que es tuya y mía,
Tu boca no se equivoca;
te quiero por que tu boca
sabe gritar rebeldía.

Si te quiero es porque sos
mi amor mi cómplice y todo.
Y en la calle codo a codo
somos mucho más que dos.

Y por tu rostro sincero.
Y tu paso vagabundo.
Y tu llanto por el mundo.
Porque sos pueblo te quiero.

Y porque amor no es aurora,
ni cándida moraleja,
y porque somos pareja
que sabe que no está sola.

Te quiero en mi paraíso;
es decir, que en mi país
la gente vive feliz
aunque no tenga permiso.

Si te quiero es por que sos
mi amor, mi cómplice y todo.
Y en la calle codo a codo
somos mucho más que dos.
Mario Benedetti

miércoles, 26 de noviembre de 2014

Feedly

Feedly és un lector de RSS que permet organitzar i accedir ràpidament des d'un navegador web o de les seves aplicacions per a telèfons intel·ligents a totes les notícies i actualitzacions de blogs i altres pàgines que el sistema suporta.
Entre altres característiques permet ordenar tots els continguts de manera que facilita a l'usuari estalviar temps per no haver de revisar una a una totes les fonts de notícies.


"Informació extreta de Wikipedia".



domingo, 23 de noviembre de 2014

Desenvolupament

ELS PRIMERS PASSOS..
El naixement d’un nadó sempre és un motiu d’alegria dins una família.
A finals del segle XIX un de cada vint nens moria durant el part.
Avui en dia, per sort, aquesta xifra ha canviat i molt pocs nens moren durant el part.
Durant el part els nivells d’adrenalina d’un nadó són superiors als d’una persona que pateix un infart. Aquesta mateixa adrenalina provocarà que el nadó comenci a respirar.
El cor del nadó no està preparat per a la vida fora de l’úter.
Els nadons són com esponges, i encara que no ho sembli, aprenen de tot el que veuen i perceben.
És per aquest motiu que són molt curiosos i intenten agafar coses amb les mans o amb els peus. Això són reflexos totalment involuntaris. Per això cal que l’entorn en el qual es troben sigui totalment segur.
Ja des de ben petits, és podria dir que des que neixen, els nadons tenen unes qualitats sorprenents, com per exemple la de nadar sense que ningú els ensenyi. Si deixem a un nadó en una piscina no s’ofegarà, ja que deixarà de respirar sota l’aigua. Això vol dir que els pulmons estaran tancats mentre el nadó es trobi sota l’aigua. A aquest fet se l’anomena “reflex del busseig”.
Quan som petits tenim més reflexos que quan som adults i ens moltes ocasions creiem que hem perdut aquests reflexos, però no és així. Aquests reflexos perduren ocults en nosaltres al llarg de tota la nostra vida i de forma ocasional poden ressorgir anys més tard.
Els nadons han de seguir uns passos crucials per a un correcte desenvolupament. Alguns d’aquests passos són: aprendre a fixar la mirada, somriure i reconèixer un somriure… És per això que quan un nadó neix el seu cervell no està del tot complet, sinó que està a “mig fer”. Els estímuls, les experiències i el nou coneixement contribuiran al total desenvolupament del seu cervell.
Experimentar és vital per al desenvolupament del cervell.
Un dels moments més importants en la vida d’un nadó és quan comença a gatejar i posteriorment intenta posar-se de peu i donar les seves primeres passes. Amb aquest gran pas comencen a descobrir el “món dels adults” i comencen a estar en continu moviment. A partir d’aquest moment començaran a desenvolupar una mica més el seu cos i realitzaran activitat física.
Un nadó deixarà de ser-ho quan comenci a raonar. Aquest fet canviarà per complet el seu món.
A partir d’aquí el nadó haurà deixat de ser-ho i s’haurà convertit en un nen, amb tot el que això comporta.
Sentirà la necessitat d’explorar el seu propi cos i això podrà realitzar-ho gràcies a l’activitat física.

L’EDUCACIÓ FÍSICA DINS L’EDUCACIÓ INFANTIL:
Què entenem per educació infantil? Un desenvolupament, una experimentació, un coneixement d’allò nou, una exploració, una consideració del risc…

Com creixen els nens si no és amb moviment. Si que és veritat que els nadons tenen moviments reflexos, on ells no són conscients que ho fan.
Però la majoria són moviments motrius, per poder arribar a una joguina han de tenir la capacitat de poder gatejar, tocar, agafar, tirar…
Poc a poc aniran agafant moviments més elementals i aquests li donaran a l’infant una necessitat d’explorar molt més que abans, ja que al poder caminar i córrer voldrà saber de que és capaç. Segurament caurà infinites vegades però això es un fet que ha de succeir, sinó no estem deixant que adquireixi coneixements per ell mateix, que adquireixi aquesta autonomia posterior.
El ser conscient del seu cos és molt important, el poder mirar-se a un mirall i saber que és ell en aquell mateix moment és un pas en el seu desenvolupament motriu i personal.
A partir d’aquí les habilitats motrius arriben a ser molt més complexes com llançar una pilota, girar, fer equilibri; més especifiques en un esport; o més especialitzades, és a dir, un gest en concret.
L’educació física no només és necessària en l’educació infantil, sinó que també ho és en molts altres àmbits. És per això que cal donar-li a aquesta “assignatura” la importància que realment té.
Els infants perceben el seu propi cos com a font de sensacions. Per aquest motiu és necessària la presència de la motricitat en la seva educació. Aquesta motricitat pot ser desenvolupada a l’assignatura d’educació física.
L’educació física ens permet treballar aspectes motrius en els infants i de desenvolupament del seu propi cos, i crear un camp de coneixement on realitzen una descoberta d’ells mateixos. D’aquesta manera, adquireixen capacitats necessàries en el seu dia a dia.
L’educació física s’encarrega de moltes més coses a part de la motricitat i l’activitat física. També s’encarrega dels àmbits afectiu i cognitiu entre d’altres.
Amb l’educació física els infants poden aprendre un munt de coses que van molt més enllà de l’esport, com per exemple el companyerisme, la superació i satisfacció personal, assumir les derrotes, la competitivitat sana, el treball cooperatiu, l’autoestima, la participació, l’empatia, la resolució de conflictes, aprendrà a duu a terme diferents rols dins el grup, per tant el formarà socialment, i aprendrà a assumir responsabilitats.
Tots aquests elements són molt importants en qualsevol ésser humà i el permet desenvolupar la seva pròpia persona, per això és tant important l’educació física en l’etapa d’Educació Infantil.
La metodologia en l’educació infantil ha de ser motivadora, activa, globalitzadora i a la vegada individualitzada, cobrint les necessitats que presenta cada infant.
Parlant dins del desenvolupament psicològic diferents estudis demostren que sobre els diferents àmbits de la conducta infantil han contribuït a explicar com, a través de l’educació física, es va conformant la personalitat i els models de conducta de l’infant.
Quan treballem l’educació física, hem de tenir en compte amb quin objectiu realitzem les diferents tasques o activitats, sempre tenint en compte que aquestes han de contribuir a que l’infant desenvolupi algun tipus de capacitat.
Aquestes activitats no només han d’estar enfocades a mantenir un estil de vida saludable en l’infant sinó que han de ser variades i hem de tenir en compte altres objectius a assolir, ja sigui la descoberta del propi cos, de l’entorn, la percepció espacial, dels moviments, la comunicació corporal, la coordinació, l’agilitat, l’equilibri, etc.
La societat actual dóna poca importància a aquesta assignatura, però és queixa de que molts joves pateixen sedentarisme i això s’està convertint en un problema. Resulta necessari que és respecti la necessitat del moviment de la infància i es comencin a consolidar hàbits d’activitat física des dels primers anys.
L’educació física ens proporciona un control sobre el nostre propi cos i això ens fa estar més segurs de nosaltres mateixos.
És per tots aquests motius que cal valorar més positivament i donar més importància a l’educació física. Cal que des de ben petits els infants desenvolupin el seu cos.

Vídeo i educació de Joan Ferrés

DADES BIBLIOGRÀFIQUES: 

L'autor d'aquest llibre "Vídeo i Educació" és Joan Ferrés. Es va publicar el 1988 per Laia Editorial, però quatre anys més tard tal Editorial va desaparèixer i va ser llavors l'Editorial Paidós que van fer possible una segona edició. En aquesta última l'obra la modificació és només en algunes errades i poca cosa més. Però van passar els anys i es van realitzar algunes modificacions més, com la reducció dels capítols dedicats al desenvolupament de programes educatius, creant un nou capítol de "criteris d'avaluació i l'ús dels vídeo programes didàctics". Un altre nou capítol també es va introduir com a "projecte educatiu per a la integració del vídeo" a l'escola. 


IDEES PRINCIPALS: 

A l'escola s'ha observat que els alumnes aprenen més fàcilment amb tot el que té a veure amb els mitjans audiovisuals, on ens trobem el so, la imatge i la possibilitat d'enllaçar dos elements i alhora de modificar-los... I no amb el contingut d'una manera mecànica i memorística. Una frase que resumeix molt be aquesta idea seria "Una imatge val mil paraules".
En el llibre hi podem trobar un munt de consells sobre la correcta utilització i aplicació dels programes educatius, per exemple, anar introduint gradualment l'ús de mitjans audiovisuals i així qualificar un tipus de classe més agradable i participativa, però sens dubte, el més important d'aquest llibre són les directrius que ens han d'efectuar per integrar els mitjans de comunicació en l'àmbit de l'educació, en cadascuna de les àrees.
El més important és l'ajuda del centre a tenir una visió més positiva i pràctica dels mitjans audiovisuals per ensenyar-los sense cometre errors que dificulten el procés, d'altra banda és important seleccionar el material tècnic necessari, i que el centre, algun dia, tingui una correcta instal·lació on cada classe té tots els recursos necessaris.
Per concloure, la tecnologia de vídeo pot facilitar la interacció entre l'estudiant i el programa, entre l'alumne i el professor, entre l'alumne i els altres companys. Encara que el programa és el mateix per a tots, cada alumne rebrà de forma diferent, depenent de la seva personalitat i la riquesa de les seves experiències anteriors.


Aquesta entrada l'hem fet entre la Victoria i jo. 

sábado, 22 de noviembre de 2014

Travessa Collserola

El passat dia 10 de novembre de 2014, vam dur a terme una travessa per Collserola, concretament vàrem realitzar el tram que té inici al baixador de Vallvidrera i finalitza a Sant Cugat del Vallès.

Ens vam dividir en tres tribus, d’unes 12-13 persones cadascuna, i vam iniciar el camí amb una diferència de cinc minuts. El primer grup va avançar ràpidament fins a la meitat del trajecte on posteriorment ens ajuntaríem tots els grups, el segon i el tercer grup avançava una mica més a poc a poc, intentant interpretar les pistes/senyes que ens havia proporcionat amb anterioritat en Txema

Cal afegir també que al llarg de tota la travessa, vam poder gaudir de la presència de dos companys cànins, el Pumba i el Pongo.

Ara us mostraré un vídeo on fa referència la nostra travessa.

Els instruments

En la assignatura de llenguatge musical el professor Antoni Miralpeix va fer que ens unissim per grups per a la creació de cançons.
El meu grup format per la Sara Martinez, Esther Martí, Rebeca Losada, Marina García, Asún Peréz, Inés Piqué i jo.
El tema de la nostra cançó, són els instruments.

Els instruments
En el món de la música hi ha un calaix amb instruments
Els agafem? Siiiiiiiii. Com? Siiiiiii.
Doncs comencem

Benvinguts al món de la música
on els instruments la fan única
Ballem un rock, cantem un rock
I tots junts ens divertirem
Agafem el tambor
escoltem el seu so
Porom-popo porom-porom-popo

Si busquem en el calaix
trobarem el contrabaix.
Burububu buru-burububu

Si mirem més endins
trobarem els violins.
Nyigonyigonyi nyigonyigonyi

Benvinguts al món de la música
on els instruments la fan única
Ballem un rock, cantem un rock
I tots junts ens divertirem.

Si toques les maraques
segur que destaques
Txacatxaca-txacatxaca

Si sents la trompeta
segur que et desperta
Tara-ta-ta tarataratata

Si escoltes la guitarra
segur que la balles (t'agrada)
Param-papa param-param-papa

Benvinguts al món de la musica
on els instruments la fan unica
Ballem un rock, cantem un rock
I tots junts ens divertirem.

Què és?

La Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna, organitza la "Setmana d'Activitats Extraordinàries" per als estudiants de 1r d'Educació Infantil i Educació Primària.
Consta amb un seguit de conferències, visites a centres educatius, realització de tallers, acompanyament dels estudiants en pràctiques per part d'alumnes de primer curs..

Els objectius són els següents :
-Prendre consciència de la responsabilitat educativa de les escoles, centres, institucions, organitzacions i entitats educatives, a través d'apropar-se a la seva realitat.
- Observar i reflexionar sobre els esdeveniments, actes, xerrades i visites en què es participi.
- Participar activament i amb interès en les diferents activitats proposades.
- Apropar-se al rol de mestre

Aquesta és la taula amb tots els horaris que em anat fent durant aquesta setmana, que ha comprès del dilluns 10 de novembre al 14 de novembre.

 

jueves, 20 de noviembre de 2014

Una setmana diferent


La setmana de pràctica i reflexió educatives va ser compresa del dia 10 fins al 14 de novembre. Podria destacar una gran setmana, ja que vaig poder podré aprendre un munt de coses, mètodes diferents d'ensenyament, les noves tecnologies aplicades en el dia a dia de la classe...

Ara en aquest arxiu podreu veure totes les activitats que vam fer dia per dia.


Sites

El Google Sites forma part del paquet d'aplicacions de Google. És una pàgina en línia, on diverses persones poden editar o només compartir-la perquè la puguin veure. Dóna la sensació de pàgina web, pots introduir diferents pestanyes, crear noves pàgines... 
És molt fàcil modificar i crear. Disposa d'una barra de modificació molt senzilla, on poder inserir imatges, vídeos, canviar la lletra... 





També compta amb temes predisenyats o de creació lliure pel disseny del Sites.



El nostre grup, Andrea, Ana, Vicky i jo, hem creat un Sites de l'escola inclusiva. Amb diferents pàgines com podem veure a continuació:



Us deixo l'enllaç del sites perquè ho pugueu veure:

https://sites.google.com/a/blanquerna.url.edu/escolainclusiva2014/

miércoles, 19 de noviembre de 2014

Cançó del capvespre

Des de començament de curs el nostre professor Josep Maria Vila comença la classe recitant un poema, després ens fa reflexionar i conjuntament donem les nostres opinions. 

Hi ha una vela enllà del mar,
hi ha un ramat que ningú guarda,
pasturant l'herba a l'atzar
quan cau la tarda

Darrera el matoll de bruc
sento la rata cellarda,
sento l'esquirol poruc
quan cau la tarda.

Sento l'estrella en el cel,
i en el turó l'olivarda,
sento el sospir i el bruel
quan cau la tarda.

Sento la pena per dins
sento el neguit que m'esguarda,
sento perles i robins
quan cau la tarda.

Sento que els dies se'n van,
però l'angunia es retarda...
sento que l'enyoro tant,
quan cau la tarda!

 Josep Maria de Sagarra

lunes, 17 de noviembre de 2014

Copyright, Copyleft i Creative Commons

Diferències:

-Copyright: la única persona que pot fer el que vulgui amb l'obra és el propi autor, qui la vulgui haurà de pagar a l'autor i demanar-li permís. 

-Copyleft: és al contrari que el Copyright, les obres no tenen cap límit i poden modificar-se lliurament.

-Creative Commons: provident de la llicència Copyleft. S'ha popularitzat sobretot en els blocs i a diferència del Copyleft, amb el Creative Commons pots escollir el tipus de protecció que li vols donar a la teva informació, ja que hi ha diferents models d'aquesta llicència.

martes, 11 de noviembre de 2014

Viquipèdia

Què és la Viquipèdia? 
És una enciclopèdia lliure escrita col·laborativament per internet. N'hi ha versions en més de 280 idiomes. Tothom hi pot contribuir.
El projecte es va iniciar el 15 de gener de 2001, i va ser fundada per Jimbo Wales i Larry Sanger sota el lema "L'enciclopèdia lliure que tots podem editar".

És segura Viquipèdia? 
Viquipèdia manté estrictes normes per a l'edició dels seus articles, sent el seu lema principal: el "Punt de vista neutral" dels articles. També fa gran recalcament en no emprar material amb drets d'autor. Encara que, existeixen múltiples controvèrsies sobre la seva fiabilitat, doncs qualsevol pot modificar els articles en qualsevol moment (especialment en articles polèmics i en idiomes on els controls no són forts). Per tant el vandalisme, el spamming i el fanatisme, són els grans enemics de la viquipèdia i haurem de vigilar amb ells.

Després de saber què era la Viquipèdia, vam posar-la en pràctica amb un treball en grup. Vam haver de triar un tema per a modificar un article ja existent al Viquipèdia, o bé, per fer-ne un nou. El meu grup format per la Vicky Marqués i jo vam escollir completar l'entrada sobre l'escola Summerhill.

Per a poder començar a completar l'article calia registrar-se a Viquipèdia, així que així ho vam fer. A l'hora de completar l'entrada vam treure informacions de llibres i pàgines webs.

Ara us mostraré el nostre treball realitzat:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Summerhill_School


domingo, 9 de noviembre de 2014

Power Point

Avui, a classe de GTIC, hem treballat les presentacions, amb el programa Power Point.
Hem hagut de llegir un article titulat: 12 PROPOSTES D’ÚS CREATIU I MULTIMEDIAL DEL PROGRAMA POWERPOINT, en ell ens explica que aquestes presentacions es fan servir com a eina de suport.


Les presentacions de Power Point tenen avantatges com: 
-Permeten crear esquemes
-Incorporar imatges il·lustratives
-Fer servir vídeos, sons, imatges, esquemes,... per tal de fer-lo més visual i entenedor
-Facilitar la tasca de prendre apunts
-Ens permet subratllar, encerclar i utilitzar tot tipus de colors

Però a l'hora també tenen desavantatges com:
-Posar-hi massa lletra, per tant, no és fa entenedor
-L'orador es limita a llegir la pantalla
-Excés d'efectes d'animació i de transició que fan distreure
-No seguir cap ordre estètic
-Usar formes de manera discriminada

Dins d'una presentació de Power point podem trobar els següents elements:
-Diapositives
-Objectes
-Accions
-Transicions
-Animacions

L'article ens diu que hi ha dos tipus de Power Point:
-Power Point tradicionals:   normalment s'utilitzen incorrectament, perquè hi ha un abús dels efectes i transicions o perquè llegeixen els Power Points sense explicar res nou. D'altres vegades hi ha massa lletra i no dóna importància a parts importants com els títols o subtítols.
-Power Point creatiu: són els que explica l'article que he comentat abans. Les característiques d'aquest són, per exemple, posar només imatges que donin suport a allò que estàs parlant, o que donin més informació...

Alguna proposta d'ús creatiu i multimèdia del Power Point pot ser:
Crear una presentació amb una diapositiva central que contingués una miniatura de totes les fotos i al clicar a sobre s'obri una nova diapositiva amb la foto en qüestió ampliada.
Col·locar una espècie de "trampa" perquè els alumnes s'equivoquin i al clicar es posi l'opció correcta.

Altres programes també molt utilitzats de presentacions són:
-L'impress
-El google docs
-Slideshare i Slideboom (permeten penjar documents o power points a pàgines web)

RSS

La RSS és un mitjà per poder rebre informació actualitzada sobre les pàgines web que estàs interessat, sense necessitat d'anar-les visitant. Aquesta informació s'actualitza automàticament. Per rebre les notícies RSS la pàgina haurà de tenir disponible el servei RSS i hauràs de tenir un lector RSS.

Avantatges:

-Últimes actualitzacions
-Ahorrar temps mentre es navega
-El usuari es pot subscriure's 
-Disminueix el desordre en la safata d'entrada
-Està lliure de Spam
-No és difícil per donar-se de baixa
-Pot usar-se com a publicitat, o com una eina de màrqueting.

Desavantatges:

-Alguns usuaris prefereixen rebre les actualitzacions per correu electrònic.
-Els gràfics i fotografies no apareixen en tots els RSS.
-La identitat del lloc web pot ser confusa.
-Els anunciants no poden determinar quants usuaris se subscriuen, ni la freqüència de visites.




viernes, 7 de noviembre de 2014

Booktrailer (El secreto)

Un dels exercicis proposats a classe va ser la creació d'un Booktrailer. 
Un Booktrailer, és una de les últimes tendències que s'utilitzen per promocionar una novel·la, a través d'audicions, imatges fixes, seqüències grabades, efectes... És important que tingui aspectes atractius per captar l'atenció dels futurs lectors. 

El meu grup i jo hem escollit el llibre  "El secreto" de Rhonda Byrne. 
Aquí publico el procés de creació del Booktrailer, i el Booktrailer sencer. 


miércoles, 5 de noviembre de 2014

Dignitat

Des de començament de curs el nostre professor Josep Maria Vila comença la classe recitant un poema, després ens fa reflexionar i conjuntament donem les nostres opinions. 

M’allunyo d’un país
on la desesperança té la força
d’una certesa lògica,
i l’enveja un horari tan secret
com un tren militar.

El castellà m’ofega i no l’odio.
No en té la culpa de la seva força:
de la meva feblesa, encara menys.

L’ahir era una llengua ben travada
per pensar, per pactar i per somiar,
inútilment difícil, que ningú ja no parla:
un subconscient de pèrdua i cobdícia
on ressonen bellíssimes cançons.

El present és la llengua dels carrers,
maltractada i espúria, arrapada
com l’heura a les ruïnes de la història.
Aquesta és la llengua en la que escric.
També és una llengua ben travada
per pensar, per pactar i per somiar.
I les velles cançons es salvaran.
Joan Margarit

martes, 4 de noviembre de 2014

Google Scholar





A través de Google Scholar pots  buscar bibliografia especialitzada d'una manera senzilla. Des d'un sol lloc busques una gran quantitat de fonts com, per exemple, tesis, llibres, resums i articles de fonts com a editorials acadèmiques, universitats i altres organitzacions acadèmiques. 
Google Acadèmic t'ajuda a trobar el material més important dins del món de la recerca acadèmica.

Pàgina extreta: http://scholar.google.es/intl/es/scholar/about.html
Per més informació: http://scholar.google.es/intl/es/scholar/about.html 

Revista digital VS Revista en paper

Avui a la classe de gtic hem parlat sobre els avantatges i inconvenients de les revistes impreses en paper o format digital.

Revista digital:

-Més econòmic la revista digital que una versió impresa.
-Pot ser vista per qualsevol persona amb accés a Internet.
-Comporta menys temps de producció.
-Pot presentar vídeos o fotografies, i també links.
-Les notícies es publiquen al moment.
-En la revista digital podem introduir comentaris, interactuar el lector amb l'autor
-Durabilitat de format digital envers el format paper
-Molt més rapidesa a l'hora d'arribar al lector

Revista impresa:

-És limitada quan parlem pel factor econòmic.
-No pot reproduir vídeos, però sí que pot fotografies.
-Les notícies es mostren quan surt cada edició, per tant, no és molt eficient comparant-ho amb les revistes online.
-Obté més diners en publicitat.
-És positiu per les persones que no tenen habilitats informàtiques

Realitzat per la Victoria i jo. 

sábado, 1 de noviembre de 2014

Prezi

És una aplicació de presentació online i una eina narrativa, que utilitza un únic llenç en comptes de diapositives tradicionals i separades, i on a partir d’una metàfora visual podem desenvolupar un concepte.
Podem inserir texts, imatges o altres objectes de presentació sense cap mena de límit en l'espai, amb els marcs és presenten ordenadament.

Les seves característiques són:
-És un entorn de treball on-line.
-És gratuït i té una versió educativa.
-Podem editar/compartir col·laborativament.
-Tenim diferents modalitats de privacitat. Per exemple podem copiar i modificar prezis d'altres    persones.
-És un entorn multimedial.
-Podem treballar a partir de metàfores visuals.
-Permet mostrar plans generals i focalitzar en parts concretes.
-Els frames ens permeten definir parts.
-El path permet estructurar l'ordre dels frames.
-En prezi treballem sobre un espai en blanc. No hi ha diapositives com en PP
-El seu ús és senzill.
-Prezi treballa amb tecnologia flash.
-Solament podem canviar la plantilla però no el tipus de lletra o el fons...

A continuació us deixo un prezi que he creat sobre la injustícia: